Buddha på loftet

Buddha på loftet - Julie Otsuka | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julie Otsuka
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
Buddha på loftet.pdf
ISBN
8755376197911

BESKRIVELSE

Buddha på loftet er en gripende og prisbelønt fortelling om japanske postordrebruder i USA på 20-tallet.En gruppe unge japanske kvinner er på vei over Stillehavet. I Amerika-koffertene har de pakket det de trenger for det nye livet: en hvit silkekimono til bryllupsnatta, fargerike bomullskimonoer til hverdagsbruk, kalligrafipensler, tynne ark med rispapir, små messingbuddhaer, elfenbensfigurer av reveguden. Stuet sammen nede på tredje klasse sammenligner de bilder av mennene de har brevvekslet med og nå skal møte. Men på kaia i San Francisco ser ingen den staute unge mannen som var på fotografiet. Han de skal gifte seg med er en fremmed, og det nye livet har ingenting med drømmene å gjøre.Buddha på loftet er en fortelling om en generasjon kvinner som kom som postordrebruder til California på 1920-tallet. De må ta den mannen de får, slite som landarbeidere eller hushjelper. De føler seg på utsiden av samfunnet, mens barna deres raskt omfavner den amerikanske kulturen. Så kommer bombingen av Pearl Harbor i 1941, og både gamle og unge sendes til interneringsleire som potensielle landssvikere."En enestående historie, gripende, grusom og mesterlig fortalt" DAGENS NYHETER "en intens og særegen leseopplevelse du bør unne deg" STAVANGER AFTENBLAD, Årets beste bøker 2014."et mesterstykke" Terningkast 6. FÆDRELANDSVENNEN

De føler seg på utsiden av samfunnet, mens barna deres raskt omfavner den amerikanske kulturen. Det finnes ingen anmeldelser for denne boken. Klikk her for bli den første til å gi din mening for bli den første til å gi din mening Kjøp 'Buddha på loftet' av Julie Otsuka fra Norges raskeste nettbokhandel.

De må ta den mannen de får, slite som landarbeidere eller hushjelper. De føler seg på utsiden av samfunnet, mens barna deres raskt omfavner den amerikanske kulturen.

RELATERTE BØKER