Arthur Peppers makeløse reise

Arthur Peppers makeløse reise - Phaedra Patrick | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Phaedra Patrick
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Arthur Peppers makeløse reise.pdf
ISBN
8880181843669

BESKRIVELSE

Etter førti års ekteskap sørger 69 år gamle Arthur Pepper fortsatt over sin avdøde kone Miriam. På ettårsdagen for hennes død bestemmer han seg imidlertid for at det er på tide å gå gjennom sakene hennes. Da gjør han et overraskende funn: et charm-armbånd er gjemt unna i en støvlett. Et av charmene er en liten elefant som har en inskripsjon med et indisk telefonnummer. Når Arthur bestemmer seg for å ringe dette nummert, blir det begynnelsen på et eventyr som fører ham til steder han aldri har vært før. Han innser hvor lite han egentlig vet om det livet Miriam levde før de møttes. På jakten etter sannheten kommer han til å finne både trøst og kjærlighet der han minst har ventet det. «Denne boken er balsam for sjelen og hjertet.» The Sun

Til eksempel er merket Wolford strømpenes "Rolls-Royce"= ingen over og ingen ved siden av, og CALIDA er et av de mest ettertraktede brands for ull/silke produkter i ... Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen phaedra patrick hos Adlibris De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- .

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788202544324 Arthur Peppers makeløse reise (BOK) Phaedra Patrick. Del 322 00 Veil.

RELATERTE BØKER