Sentralvarmeanlegg og varmesystemer

Sentralvarmeanlegg og varmesystemer - Erling Bøe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Bøe
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Sentralvarmeanlegg og varmesystemer.pdf
ISBN
6087067230254

BESKRIVELSE

Boken inngår i en serie med bøker som brukes i fagskoletilbudet for vaktmester- og eiendomsservicebransjen.Bøkene skal dekke dagens krav til effektiv vedlikehold, organisering og drift av næringseiendommer og boliger.Bøker som inngår i serien:Byggetenikk med materialkunnskapAvfallsbehandlingSanitæranleggInternkontrollSentralvarmeanlegg og varmesystemerVentilasjonElektriske anleggENØK

Når vann, stål og luft kommer i kontakt med hverandre, ... Slam- og kalkavleiringer reduserer energieffektiviteten og levetiden på et sentralvarmeanlegg betydelig. Varme og sanitæranlegg.

Varme og sanitæranlegg er ett av kursene som inngår i Byggdrifterfaget. Disse kursene dekker til sammen teorien i Byggdrifterfaget etter læreplankode BDR3-01 med de to hovedområdene; Drift og vedlikehold og Bransjelære.

RELATERTE BØKER