Norsk grammatikk for utlendinger

Norsk grammatikk for utlendinger - Åse-Berit Strandskogen, Rolf Strandskogen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse-Berit Strandskogen, Rolf Strandskogen
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Norsk grammatikk for utlendinger.pdf
ISBN
5981488582712

BESKRIVELSE

Grammatikken gir ei enkel og oversiktlig framstilling av bøyningsmønstre og regler i norsk (bokmål). Boka gir eksempler slik at leseren kan bruke reglene i praksis og viser og forklarer språkbruk som har vist seg å være vanskelig for utlendinger.

Gjennom hele boka er det gitt mange eksempler slik at leseren hele tiden kan bruke reglene i praksis. Boka viser og forklarer språkbruk som har vist seg å være vanskelig for utlendinger.

Boka gir eksempler slik at leseren kan bruke reglene i praksis og viser og forklarer språkbruk som har vist seg å være vanskelig for utlendinger. Praktisk norsk 1 tar for seg vanlige, dagligdagse uttrykk og strukturer. De blir stadig gjentatt i ulike typer oppgaver.

RELATERTE BØKER