Hjertebank

Hjertebank - Marianne Solberg Behn | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Solberg Behn
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
Hjertebank.pdf
ISBN
3316847633081

BESKRIVELSE

Rosenmetoden handler om en form for kommunikasjon - med deg selv og med kroppen din. Ting vi har opplevd og kanskje ikke klart å håndtere, kan sette seg som muskelspenninger og smerte i kroppen. Ved myk og tydelig berøring kan man komme i kontakt med det som er fortrengt og på den måten oppnå dyp avspenning, friere pust, større bevegelsesfrihet og en opplevelse av å være mer levende. I denne boken forteller Marianne Behn om sitt møte med rosenmetoden, og hva den har betydd for henne personlig, men også som terapeut og lærer.

Noen mener at hjertet slår hardt og noen mener at det slår fort eller uregelmessig, sier kardiolog Olaf ... Hjertebank Det er noen ting som gir hjertebank. Som gjør noe med oss, som berører og engasjerer.

Det er unødvendig å bekymre seg for hjertet sitt, når vi kan finne ut av det for deg. Da har du i det minste én bekymring mindre. Hjertebank-scenen kan være starten på noe større.

RELATERTE BØKER