Året 1983

Året 1983 - Even Vaa, Kalle Løchen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Even Vaa, Kalle Løchen
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Året 1983.pdf
ISBN
4321430033527

BESKRIVELSE

40 gjennomillustrerte nostalgiske bøker i postkortformat, en for hvert år fra 1950 til 1989. Hvem ble født og hvem døde dette året? Hvem fikk et gjennombrudd, og hva slo gjennom? Hva gikk vi kledt i og hva leste vi for noe? Hva hørte vi på og hvem snakket til oss? Hva var det vi spiste, og hva var det vi drakk? Ble du født dette året, eller kanskje konfirmert? Var det da du ble 18 eller traff din utkårede? Begynte du på skolen, eller kanskje i ny jobb? Hva husker du egentlig fra dette året? Bli med tilbake til begivenhetenes år!

århundrede ... I Prag - er varmeste dag i 200 år 12,8 plusgrader.

Det hendte i 1964. Som i alle år senere, var Ti i skuddet et program som holdt på en time, før de voksne igjen tok tilbake eteren. Kenningsmelodien til Ti i skuddet het "Hey listen!" og var komponert og arrangert av Kjell Karlsen.

RELATERTE BØKER