Å selge liv og död

Å selge liv og död Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,6 MB
FILNAVN
Å selge liv og död.pdf
ISBN
9858769824741

BESKRIVELSE

Skillet mellom liv og død er den ultimate grensen for oss mennesker, ja for alle levende vesener. Grensen mellom liv og død utgjør en av absoluttene i historien. Vi kan gi den ulike navn og ulik mening, men å krysse den er ugjenkallelig. Grensen er enveis, engangs og unik. Derfor er den ladet med ulike typer mening, sterke emosjoner og stor symbolverdi. Fenomener med slike kvaliteter kan kapitaliseres på. Artikkelsamlingen viser hvordan markedsføring av ulike varer har anvendt forestillinger om død og dødsfrykt i sine kommersielle strategier. Artiklene viser hvor historisk foranderlige og dynamiske slike forestillinger er; fra aggressive og ekspressive, til kalde byråkratiske, eufemiserte og trivelige. Vi møter propagandaen for sterke gifter mot insekter og ugress som også drepte mennesker og skadet helse og miljø, våpeneksperter som testet kulenes eksakte dødelighet, selgere av øl og morsmelkerstatning som kritikerne sa solgte sykdom og død, innsamlingsaksjoner som solgte frykt for kreft og håp om kur, forsikringsagenter som spredte frykt for fattiggraven og myndigheter som stanset forsikringer til folk som døde i kamp for fienden eller ble skutt av deres egne eksekusjonspelotonger.

Du inngår avtalen 1.juli år 2. Boligen skal overleveres 1.

SE BILDER FRA HANS LIV: Leonard Cohen er død. Han ble 82 år gammel. Even Lerbakken (24) svevde mellom liv og død etter ei fallulykke på jobb for tre måneder siden.

RELATERTE BØKER