Stedsans

Stedsans - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
3,61 MB
FILNAVN
Stedsans.pdf
ISBN
4905604214533

BESKRIVELSE

Hver av disse ni novellene handler om noe man ikke skulle gjort, for eksempel begynne med synkronsvømming, slå ned julenissen eller sykle på en DBS crossmaster fra Amsterdam til Paris sommeren 1971. Med andre ord, de handler om anger, drømmer og andre feil man ikke lærer av.STEDSANS er essesiell lesning for Saabye Christensen-beundrere.

Det er en novellesamling preget av skakk humor, og en gjennomgangsfigur er en nokså tvilsom forfatter av såkalt god litteratur, som ikke får den anerkjennelse han fortjener. Stedsans - kreativ byutvikling - Et tverrkunstnerisk prosjekt for en by og dens befolkning. Fra 2004 og frem til i dag har Feste landskapsarkitekter og Grenland Friteater hatt et nært og spennende samarbeid.

I naturen er det også slike katter som har behov for å gå langt, for eksempel i forbindelse med paringstida hos hannkattene. Stedsans in the Woods drives etter permakulturelle prinsipper som betyr at man lærer fra naturen. Gift brukes ikke i noen som helst form.

RELATERTE BØKER