Stedsans

Stedsans - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Stedsans.pdf
ISBN
7151394574200

BESKRIVELSE

Hver av disse ni novellene handler om noe man ikke skulle gjort, for eksempel begynne med synkronsvømming, slå ned julenissen eller sykle på en DBS crossmaster fra Amsterdam til Paris sommeren 1971. Med andre ord, de handler om anger, drømmer og andre feil man ikke lærer av.STEDSANS er essesiell lesning for Saabye Christensen-beundrere.

Gift brukes ikke i noen som helst form. Permakultur er bærekraft i praksis der man lager lokale, stabile og produktive systemer i balanse med naturen.

Det starta med konkurransen Water City; om å finne fram til og tolke/formidle steder og historier langs ælva fra Porsgrunn til Skien. Stedsans in the woods er vannøytralt, så alt vannet som blir brukt i restauranten, dusjene og på utedoene er filtrert vann fra innsjøen som går tilbake igjen til naturen. Utedoene blir til kompost som blir brukt på gården.

RELATERTE BØKER