Organisasjonspsykologi

Organisasjonspsykologi - Edgar H. Schein | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edgar H. Schein
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Organisasjonspsykologi.pdf
ISBN
5562728585112

BESKRIVELSE

Boka bygger på den erkjennelse at en bedrifts organisasjon er et komplisert sosialt system som må studeres som et hele hvis den enkeltes atferd i systemet skal forstås fullt ut. For alle som studerer eller er opptatt av organisasjons-, opplærings- og personalspørsmål. Med litteraturfortegnelse og stikkordregister.I denne tredje utgaven har Schein gitt framstillingen et klart utviklingsmessig og sosiologisk perspektiv for å gjenspeile områdets stadig mer interdisiplinære tilsnitt.

utbrenthet, stress og sykefravær 2. Samspill og sosiale prosesser i organisasjonen.

Studiet legger vekt på hvordan du kan skape et bedre arbeidsliv fra et psykologisk perspektiv. Masterprogrammet i ledelse og organisasjonspsykologi gir deg kunnskapen du trenger for å implementere og lede slike prosesser innad i organisasjoner, og dermed bidra til å øke effektiviteten. Handelshøyskolen BI er en stiftelse og opptaksprosessen håndteres ikke av Samordna opptak. Oppbygging Bachelorprogrammet i arbeids- og organisasjonspsykologi er eit treårig fulltidsstudium, som startar i august.

RELATERTE BØKER