Klarhet

Klarhet - Penney Peirce | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Penney Peirce
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Klarhet.pdf
ISBN
5373432054805

BESKRIVELSE

Om å ha mot til å være ærlig, sårbar, ekte og tilgjengelig, noe som i større og større grad blir "avkrevd" av oss i overgangen fra informasjonsalderen til intuisjonsalderen. Vi er på vei ut av en ugjennomskinnelig virkelighet, i ferd med å oppdage en ny måte å være på der det er trygt å fremstå som den man er, være gjennomskinnelig, sier visjonære Penney Peirce. Det gir oss kraft til å gjennomskue situasjoner som blinder og forvirrer, se alt og alle slik det og de egentlig er. I en gjennomskinnelig verden må fortielse og usannhet vike for åpenhet og ærlighet. Banebrytende om de siste fasene av personlig og samfunnsmessig forvandling som ble påbegynt i Frekvens og videreført i Bevissthetsspranget.

uklarhet; Grammatikk . Bøyning (regelrett substantiv hankjønn) Entall Flertall ‌ Ubestemt Bestemt Ubestemt Bestemt en klarhet: klarheten: klarheter: klarhetene (bokmål) Definisjon av klarhet i Online Dictionary.

Bøyning (regelrett substantiv hankjønn) Entall Flertall ‌ Ubestemt Bestemt Ubestemt Bestemt en klarhet: klarheten: klarheter: klarhetene (bokmål) Definisjon av klarhet i Online Dictionary. Betydningen av klarhet.

RELATERTE BØKER