Kampen mot superbitchene

Kampen mot superbitchene - A. Audhild Solberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
A. Audhild Solberg
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Kampen mot superbitchene.pdf
ISBN
3732543208577

BESKRIVELSE

Vinner av ARKs barnebokpris 2014. Audhild Solbergs "Kampen mot superbitchene" er en kjempemorsom og usentimental fortelling om hvor brutal skolehverdagen kan være, og om at det faktisk er helt sant at den som ler sist ler best. Møt Anne Bea, tolv og et halvt, en racer i matte og humor, og den nestnest nederst i bånnligaen i sjuende klasse. Uten bestevennen Nils hadde livet vært totalt krise. For ikke bare tryner Anne Bea inn i pulter og får stygge blikk i gangene og er lysår unna sjans på Magnus - to uker før høstens store happening havner hun midt i skuddlinja til klassens superbitcher! "Kampen mot superbitchene" er en spennende og hylende morsom bok om bertejenter, toppligagutter, bollesveisnørder, pingler, losere og freaker. Å være annerledes er ingen spøk. Men har man en bestevenn, en kul tante og et skjult talent, kan man klare seg rimelig bra likevel.

Den handler om 12 år gamle Anne-Bea som er født med albinisme og nestnest nederst i hierarkiet i klassen.Hun plages av Thea, Ronja og Shirin eller på en anen måte superbitchene og Nils er hennes eneste venn. Kampen mot superbitchene er en spennende og hylende morsom bok om bertejenter, toppligagutter, bollesveisnørder, pingler, losere og freaker. Å være annerledes er ingen spøk.

Solberg mottok ARKs barnebokpris og Barnas Bokpris for debutromanen Kampen mot superbitchene. Boken er oversatt til åtte språk. "Kampen mot superbitchene" er hennes første bok, og den er vinner av ARKs barnebokpris 2014.

RELATERTE BØKER