Blogg som pedagogisk verktøy

Blogg som pedagogisk verktøy - Cathrine Fragell Darre | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Fragell Darre
DIMENSJON
7,61 MB
FILNAVN
Blogg som pedagogisk verktøy.pdf
ISBN
8332703194185

BESKRIVELSE

Hvordan kan du bruke blogg som dokumentasjonsverktøy i barnehagen? Hvordan bruker du bloggen til å evaluere egen praksis? Hvordan håndterer du etikken ved deltakelse i sosiale medier? I denne boka kan du lære hvordan en barnehageblogg kan brukes som et digitalt arkivskap for barnehagens pedagogiske praksis, og som dynamisk galleri for å vise fram dokumentasjonen til foreldre og andre interesserte. Boka tar for seg viktige etiske hensyn, som bildebruk og personvern, og viser eksempler på hvordan man formidler hverdagshistorier i bloggen.

Gullepleprisen 2013. Siste nytt fra bloggen. Kjøp 'Blogg som pedagogisk verktøy, digital praksis i barnehagen' av Cathrine Fragell Darre fra Norges raskeste nettbokhandel.

De prosjektene vi holder på med, og dokumentasjonen som legges ut på bloggen, er derfor definert under ett av de syv fagområdene , samt navn på den basen som har laget det og andre evt stikkord man finner nyttige. Blogg som pedagogisk verktøy (Heftet) av forfatter Cathrine Fragell Darre. Pedagogikk.

RELATERTE BØKER