Valper

Valper En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,54 MB
FILNAVN
Valper.pdf
ISBN
5330186582988

BESKRIVELSE

Perfekt for små bokormer som ikke bare vil lese bøkene, men tygge litt på dem også!Denne solide, knøttlille boardboka rommer hele 22 sider med fotografier av søte valper. Ranglen gjør den morsom å riste på, og gummiørene er trygge og gode å bite i.

Vi bruker kun helsetestede hunder i vårt avlsprogram - HD/AD røntgen, patellasjekk og øyelysning er standard. I tillegg gentester vi for Von Willebrand, EIC, DM og PRA. Slike valper kalles svømmere, og det er viktig at valpen får hjelp tidlig, slik at den får beina under seg og brystkassa kan utvikle seg normalt.

(Gir dempende signaler når de blir løftet opp fra underlaget. Noen begynner å vise demping etter noen dager.) For å unngå at stressproduksjonen kommer i gang på små valper (og senere kan skape store problemer for nye valpeeiere) - la valpen få RO i denne perioden. Du finner 1594 hunder under "Dyr og utstyr" til salgs på FINN Torget.

RELATERTE BØKER