Skjebnesvangert møte

Skjebnesvangert møte - Eivind Berggrav | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Berggrav
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Skjebnesvangert møte.pdf
ISBN
5852963365289

BESKRIVELSE

To forholdsvis unge mennesker fra .ulik" klasse, Kurt Heblom og Ane Larsen, faller for hver.andre ved første møte i 1980-årenes jappetid. Giftemål er ikke noe for henne, men en for.følger, stalker, som har hengt etter henne i lange tider, blir så faretruende at hun flykter inn i ekteskapet etter å ha gitt etter for Kurts frieri. Det oppstår et eksplosivt kulturkræsj som får alvorlige følger. De blir delvis arbeidsledige, og et forskudd på arv fra Kurts familie forledes de til å bruke på en forsinket bryllupsreise til utlandet. Lykkelige over et avbrekk fra de miserable forholdene, benytter paret seg av et tilsynelatende forlokkende tilbud, men går fem på. En rekke krimi.nelle innen eiendomsbransjen har nakketaket på dem fra dag én, og utenlandsoppholdet blir et langvarig mareritt. Omsider lykkes de i å flykte. Når Kurt og Ane kommer tilbake, blakke og slukkørede, får de en mulighet til a bo hos Heblom-familien ... Ane var nemlig blitt tvunget til å selge rekkehuset sitt. Arrangementet med Kurts familie blir imidlertid tuftet på heller bisarre premisser.

Cora husker hvordan følelsene for J.D. satte lojaliteten til søsteren på prøve.

Vil Harry, gutten med sikksakkarret, leve opp til forventningene alle har til ham? Omslaget er illustrert av Kazu Kibuishi. Harry Potter og De vises stein er vår tids største barnebokklassiker og den første boka i serien om Harry Potter.

RELATERTE BØKER