Nye spor

Nye spor - Maria Grane | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Grane
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Nye spor.pdf
ISBN
5768087164287

BESKRIVELSE

Hver gang Sonja ser et barn på Miras alder, lurer hun på om det kan være henne. I Oslo støter hun stadig på en familie med en liten datter, som ser ut til å ha det vondt. Sonja tør ikke gripe inn, men hennes og barnets skjebne knyttes likevel til hverandre. En kveld på sykehjemmet skal hun inn og se til Thea, men den gamle damen har besøk ... Han kom mot henne. Knivbladet blinket i det svake lyset, ble sterkere når lysstrålene traff det. Sonja følte seg så redd. Om hun ikke nå handlet raskt og smart, ville hun bli nattens offer. Hun rettet seg opp og ba ham legge fra seg kniven. Det lyste desperat fra øynene hans, og han skulte mot henne. - Reis til helvete, jeg tar gjerne livet ditt for en neve tabletter!

Her finnes stoff som kan benyttes innenfor flere fagområder; blant annet kan historie og teknologi forenes i mange spennende, utradisjonelle og utviklende prosjekter. Siste nytt fra VG Sporten. Alt om fotball, håndball og vintersport fra Norges største sportsavis. Resultatservice, nyheter, videoer og sendeplan for sport i radio og TV.

Vi må bevege oss fra vei mot kjøl og jernbane. Transporten av stadige økende menger sjømat langs skrøpelige veier i nord er gammeldags, langt fra bærekraftig og utfordrer trafikksikkerheten.

RELATERTE BØKER