Lydinnlæring for voksne innvandrere

Lydinnlæring for voksne innvandrere - Mette Horn Elieson, Eva Høgberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Horn Elieson, Eva Høgberg
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Lydinnlæring for voksne innvandrere.pdf
ISBN
8271502480772

BESKRIVELSE

Boka inneholder et systematisk opplegg for innlæring av norske lyder. Progresjonen er lagt opp for deltakere på løp A etter Opplæringsplan i norsk med samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Boka kan brukes uavhengig av læreverk, og inneholder en generell del, en metodisk del og kopieringsoriginaler.

Boka kan brukes uavhengig av læreverk, og inneholder en generell del, en metodisk del og kopieringsoriginaler. Her kan du ta eksempeloppgaver i samfunnskunnskap for norske innvandrere. Statsborgerskapsprøven.

Oppgaver til læreverket "Stein på stein", norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, nivå B1. Her bor vi Voksne skal få tilbud om realkompetansevurdering før inntak til grunnskole slik at opplæringen kan tilpasses den enkeltes behov.

RELATERTE BØKER