Kampen om vitenskapeligheten

Kampen om vitenskapeligheten - Mette Andersson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Andersson
DIMENSJON
12,19 MB
FILNAVN
Kampen om vitenskapeligheten.pdf
ISBN
3007136140675

BESKRIVELSE

Som vitenskapelig tema er migrasjon og integrasjon blant de mest sensitive temaer i vårt samfunn. Hvordan klarer forskerne formidle sine analyser til ulike grupper av publikum, og hvordan ser de på forholdet mellom medborger- og ekspertrollen? Hva betyr erfaring, arbeidssted, disiplinbakgrunn og mediekanal, og endrer kommunikasjonen seg i takt med at forskningsfelt modnes?Boken består av åtte kapitler og tar for seg temaer som ulike tolkninger av begreper og metoder, vitenskapelig troverdighet, offentlig intellektuelle, debattdeltakelse, kommunikasjonsidealer, politisering, og identitetsarbeid. Andersson konkluderer med at politisk betente forskningsfelt kan sammenlignes med magnetiske felt; forskere og forskningsresultater blir trukket mot eller assosiert med ytterpolene og politisert i tråd med den allmenne samfunnsdebatten på feltet. Grensene mellom politikk, media og vitenskap blir utydelige, med det resultat at flere forskere ønsker å trekke seg tilbake fra samfunnsdebatten.Boka er tilgjengelig digitalt med åpen tilgang: https://www.idunn.no/kampen-om-vitenskapeligheten.Ta direkte kontakt med forlaget om du ønsker at boken skal trykkes opp og sendes hjem til deg.

Bakeri Som vitenskapelig tema er migrasjon og integrasjon blant de mest sensitive temaer i vårt samfunn. Hvordan klarer forskerne formidle sine analyser til ulike grupper av publikum, og hvordan ser de på forholdet mellom medborger- og ekspertrollen? Hva betyr erfaring, arbeidssted, disiplinbakgrunn og mediekanal, og endrer kommunikasjonen seg i takt med at forskningsfelt modnes?Boken består av ... Forskere møter nettroll: Kampen om vitenskapeligheten (2018) Forfatter Mette Andersson har jobbet med integreringstematikken i over tjue år.

Last ned og les open access utgaven (gratis) Mette Andersson. Professor ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi (ISS) ved Universitetet i Oslo Hun har de siste årene forsket, formidlet og undervist om migrasjon,etnisitet, offentlighet ... Mette Andersson: Kampen om vitenskapeligheten.

RELATERTE BØKER