Jesu barndom

Jesu barndom - J.M. Coetzee | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.M. Coetzee
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Jesu barndom.pdf
ISBN
8944476142028

BESKRIVELSE

En mann og en gutt har krysset havet og kommer til et nytt land. Her blir de tildelt et navn, alder og losji mens de lærer seg spansk. Som Simón og David navigerer de seg fram til relokaliseringssenteret i sentrum av Novilla, hvor byråkratene behandler dem høflig, om enn ikke nødvendigvis hjelpsomt.Simón finner seg en jobb ved kornmottaket på havnen. Arbeidet er uvant og slitsomt, men snart blir han kjent med de andre havnearbeiderne. I pausene har de filosofiske samtaler om arbeidets verdighet og ser ut til å trives.Nå må han gjøre det han kan for å finne guttens mor. Han har i likhet med alle andre som kommer til dette nye landet, fått hukommelsen hvisket ut.

Vi bør følge hans eksempel. Lukas 2: 41—52; Matteus 13: 53—56.

Som Simón og David navigerer de seg fram til relokaliseringssenteret i sentrum av Novilla, hvor byråkratene behandler dem høflig, om enn ikke nødvendigvis hjelpsomt. Kjøp Jesu barndom fra Bokklubber En mann og en gutt har krysset havet og kommer til et nytt land. Her blir de tildelt et navn, alder og losji mens de lærer seg spansk.

RELATERTE BØKER