Fisketuren

Fisketuren - Sven Nordqvist | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sven Nordqvist
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Fisketuren.pdf
ISBN
8767972682446

BESKRIVELSE

- Jeg er i dårlig humør i dag og nå vil jeg være i fred, roper Pettersen så skjegget flagrer.Katten Findus stirrer på gubben. Så sint har han aldri sett ham. Jeg må finne på noe som gjør ham glad igjen, tenker Findus. - Skal vi fiske?, spør han. - Da blir du glad igjen.Pettersen vil ikke fiske. Det er kaldt og vått og han må spa potetlandet og hogge ved. Men Findus vet hvordan han skal få gubben i godt humør, for Findus er ingen vanlig katt ...

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788251775595 Synnøve fikk seg en overraskelse på fisketuren: - Aldri sett så mange ørner. Hvor mange ser du på bildet? Ekspert sier bildet vitner om at havørnbestanden er god. Fisketuren passer også godt for den mer avanserte fiskeren som ønsker å prøve fiskelykken sin.

august 2016. Vi anbefaler at fisketuren er minimum 4 timer. Vi gjør vårt ytterste for at alle våre gjester skal få bli med på tur med oss.

RELATERTE BØKER