EU-kontrollen

EU-kontrollen - Dag Yngland, Alf Ole Ask | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Yngland, Alf Ole Ask
DIMENSJON
10,15 MB
FILNAVN
EU-kontrollen.pdf
ISBN
3790417996077

BESKRIVELSE

EU-kontroll, EU-støtte eller EU-pris - de praktiske følgene av det europeiske samarbeidet er blitt vanlige ord i vår hverdag. Men Norge er ikke medlem av EU. Likevel innfører vi gjennom EØS-avtalen EU-regler som påvirker tre fjerdedeler av vårt lovverk. EU-reglene kontrollerer oss, bilen vår og hjemmet vårt, men hvordan kan vi kontrollere EU? EU-kontrollen - jakten på det egentlige EU er boka for journalister, organisasjoner, bedrifter og forskere som forsøker å finne ut hvor EU-veien går videre. Språk, kultur, avstand og manglende åpenhet kan være barrierer for informasjon, men også at de norske søkerne ikke har tid, kontakter, kompetanse og trening i å lete seg frem til de interessante temaene.Forfatterne viser med intervjuer og eksempler fra egen erfaring hvordan EU-systemet jobber. Selv om EU-systemet er mer åpent enn noen gang, er de europeiske mediene fortsatt nasjonale i sin leserkrets og sine prioriteringer. Det er få som skriver om EU som EU.

Oversikt over godkjente verksteder som utfrer EU-kontroll. Det blir også nye krav om en egen opplæring for dem som utfører EU-kontrollen. Og fra 2021 blir det krav om kontroll av traktorer med hastighet over 40 km/t. EU-kontrollen består av to deler, en trafikksikkerhetsdel og en miljødel.

Og fra 2021 blir det krav om kontroll av traktorer med hastighet over 40 km/t. EU-kontrollen består av to deler, en trafikksikkerhetsdel og en miljødel. I trafikksikkerhetsdelen kontrolleres blant annet lys, sikt, hjul, belter og bremser.

RELATERTE BØKER