Etter oss

Etter oss - Anders Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Johansen
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Etter oss.pdf
ISBN
5996560959638

BESKRIVELSE

En mann begynner å fortelle om livet sitt. Han vet at han ikke har mange måneder igjen å leve; nå ber han om hjelp til å få skrevet noe han kan etterlate til slekt og venner. Kreftene svikter ham snart, men hjelperen kan ikke legge fra seg dette skrivearbeidet som er kommet til å angå ham selv like mye. Nå er det han som må lære å godta at verden fortsetter etter oss. ??I små kapitler undersøker denne boken vår oppfatning av døden, bade vår egen og andres.

De viser oss et fantastisk mangfold av dyr, fugler og planteliv på denne kloden, men de gir oss også kunnskap om hvordan vi mennesker påvirker leveområdene deres. Etter oss, lyder. Eirin Gundersens poesi bedriver minnearbeid på vegne av både enkeltmennesket og menneskeheten.

Dette er en sikker måte å sende e-post på. Vi ønsker å bruke vår kompetanse på å utvikle en bransje, som driver offentlig transport på en mer intelligent måte. Det er vel det vi mest ønsker oss.

RELATERTE BØKER