Den lille boka om livet

Den lille boka om livet - Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Den lille boka om livet.pdf
ISBN
1223325192441

BESKRIVELSE

Hva betyr det å bli «glad i seg selv»? Betyr det kanskje å være tro mot seg selv? Tro mot egne behov og drømmer, selv om du nå og da mister målene av syne. Den lille boka om livet tar for seg de viktigste utfordringene du møter fra du er ung til du dør. Mye skal på plass for at du skal få et godt liv. For det finnes ingen tydelige og opplagte svar på de mange utfordringene livet gir. I alle fall ikke når det gjelder opplevelse av menig og tilhørighet. Den lille boka om livet er ment å være reflektorium, et speil, du kan holde opp foran deg selv. Kanskje får den deg til å tenke, kanskje blir du litt friere.

Boka har både svartskrift og punktskrift, slik at blinde og seende kan lese den sammen. den lille rØde hØna Det var engang, for ikke så veldig lenge siden, en gris og en and og en katt og en liten rød høne som bodde sammen i et koselig lite hus. Hver dag og hele dagen lang ville grisen bare velte seg i den gjørmete sølepytten sin, anda ville bare svømme i andedammen, og katten ville bare sitte i sola og vaske seg med den lyserøde tunga si. Inger Hagerup (1905 - 1985) var en av de største norske lyrikerne på 1900-tallet.

Alternativet var å skrive om ei ukjent bok som ikke "alle" kjente til på forhånd. Dette er noe av det de har lest. Den lille prinsen (fransk: Le Petit Prince) er ei barnebok fra 1943, skrevet og illustrert av den franske forfatteren Antoine de Saint-Exupéry.Boka regnes som en klassiker, og oppfattes både som ei barnebok og som etisk fabel for alle aldre.

RELATERTE BØKER