Veien inn

Veien inn - Erling Kleiveland, Ingfrid Andersen, Bente Aabrek | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Kleiveland, Ingfrid Andersen, Bente Aabrek
DIMENSJON
7,40 MB
FILNAVN
Veien inn.pdf
ISBN
8764765407784

BESKRIVELSE

Veien inn Tekst- og arbeidsbok er et supplement til nettkurset Veien inn, et komplett digitalt læreverk i norsk som andrespråk. Tekst- og arbeidsboka er spesielt tilrettelagt for kombikurs, og gjør klasseromsundervisningen mer effektiv. Bøker og nettkurs kan også brukes som selvstudium. Boka inneholder et utvalg sentrale tekster fra hvert tema i nettressursen, spørsmål til tekstene, ordbank, forslag til muntlige aktiviteter i klassen, bildeoppgaver grammatikkoppgaver, uttaleøvinger og oversiktsskjema over alle leksjonene i nettkurset. Tekstene i boka er hentet fra nettkurset, mens alle oppgavene er nye. Boka dekker i likhet med nettkurset alle domenene i Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, og er med på å sikre nok oppgaver og di erensieringsmuligheter for ulike deltakere.

Prøvingsattesten er gyldig i 4 måneder. Hvis dere heller vil gjøre det på papir, ... Veien inn i høyreradikale miljøer.

september 2017 vil innlogging til Min vei-ressursene skje via Fagbokforlagets eportal. Logg inn via eportal Bil kjørte av veien og krasjet i hus i Skien .

RELATERTE BØKER