Våre forfedre

Våre forfedre - Italo Calvino | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Italo Calvino
DIMENSJON
3,30 MB
FILNAVN
Våre forfedre.pdf
ISBN
9128521142010

BESKRIVELSE

I 1950-årene skrev Italo Calvino en trilogi som i stor grad skilte seg fra hans tidligere realistiske romaner - tre fantastiske historier som er som flertydige fortellinger, fulle av humor, ironi og sprudlende fantasi, men også melankoli. Boken utkommer i Agora Bibliotek.

Det var fire hovedmarkeringer: den lengste natten om vinteren (vintersolverv), den lengste dagen om sommeren (sommersolverv), og en på høsten og på våren hvor dagen og natten er like lang, vår- og høstjevndøgn . Kjøp 'Våre forfedre' av Italo Calvino fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788293139126 Våre funn kan tyde på at denne sosiale strukturen kan ha eksistert en god stund lenger blant våre evolusjonære forfedre enn tidligere antatt, sier han.

Fakta: Australopitecus: Også kalt søraper, som levde i Afrika etter at menneskets stamtre ble skilt fra sjimpansens og derfor mest sannsynlig forløperen til mennesket. Våre forfedre, ødeleggerne De var fruktbare og ble mange, fylte jorden og la den under seg, og så hadde vi det gående. I faresonen: Vesle Microcebus murinus er en av de minst truede lemurartene på Madagaskar. I over 30.000 år levde neandertalerne side om side med våre forfedre, det moderne mennesket, i Europa og Vest-Asia.

RELATERTE BØKER