Søppelplasten i havet

Søppelplasten i havet - Kirsti Blom, Geir Wing Gabrielsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsti Blom, Geir Wing Gabrielsen
DIMENSJON
6,84 MB
FILNAVN
Søppelplasten i havet.pdf
ISBN
8240254988930

BESKRIVELSE

Søppelplasten i havet skildrer hvordan havet, sjøfuglenes matfat, er i ferd med å bli en søppeldynge. Når forskere undersøker døde havhester som skylles opp på strendene, finner de plast i magene deres. Slik varsler fuglene om at det er altfor mye plastsøppel i sjøen. Heldigvis kan vi sammen og hver for oss hjelpe havhesten og de andre sjøfuglene, og rundt om i verden har mange allerede tenkt ut smarte oppfinnelser og løsninger.

Når forskere undersøker døde havhester som skylles opp på strendene, finner de plast i magene deres. Forfatter Kirsti Blom og Geir Wing Gabrielsen, forsker ved Norsk Polarinstitutt, har sammen skrevet Søppelplasten i havet. Plast er et stort miljøproblem, og boka skildrer blant annet hvordan havet, sjøfuglenes matfat, er i ferd med å bli en søppeldynge hvor alt liv er truet. Søppelplasten i havet.

Forfatter: Blom, Kirsti Gabrielsen, Geir Wing: Utgitt: 2016: Velg og bestill. Om boken.

RELATERTE BØKER