Matematikk

Matematikk - Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
Matematikk.pdf
ISBN
5341478445386

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

Matematikken har utviklet seg fra hverdagsproblemer knyttet til telling, måling og bestemmelse av objekters form. Læreplan i matematikk 1.-10. trinn (MAT01‑05) Gradvis innføring.

Det kan også inngå i sivilingeniørstudiet i industriell matematikk, femårig lærerutdanning og enkelte andre program. Årsstudiet inneholder ikke ex.phil.

RELATERTE BØKER