Hele spekteret. En håndbok for ungdom om følelser

Hele spekteret. En håndbok for ungdom om følelser - Erika Coucheron Krogstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erika Coucheron Krogstad
DIMENSJON
5,53 MB
FILNAVN
Hele spekteret. En håndbok for ungdom om følelser.pdf
ISBN
2685968729731

BESKRIVELSE

"Hele spekteret" er en annerledes ungdomsbok. Den inneholder hele spekteret av de følelsene ungdom er opptatt av og hvor de skriftlig skal skrive inn i boken hva de føler. Derfor blir boken veldig privat. Det viktige er å å få reflektert over og satt ord på følelsene enten de er positive eller negative. I en virkelighet hvor de fleste unge i stor grad forholder seg til mobilen og sosiale medier, blir det ikke alltid tid til å gå i dybden når det gjelder eget følelsesliv. Derfor kan denne boken bli viktig for mange.

Tillat deg selv å kjenne på hele spekteret av følelser uten at det betyr at du er deprimert eller syk. Ungdomsbok om følelser og psykisk helse vant pris. I boken «Følelser til å bli sprø av» forteller norske ungdommer med psykiske lidelser om hva som har hjulpet dem, mens fagfolk forklarer lidelsene på en enkel måte.

Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Interface Media AS, Oslo, Norway. 547 likes.

RELATERTE BØKER