Forelesningens kunst

Forelesningens kunst Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Forelesningens kunst.pdf
ISBN
3156723159389

BESKRIVELSE

Forelesningen er den mest tradisjonsrike undervisningsformen ved universiteter og høyskoler. Nå som før kan den levende forelesningen trollbinde forsamlingen og forandre tilhørerne. Boka Forelesningens kunst er produkt av et forskningsprosjekt som tar for seg forelesningen som en helt sentral form for undervisning. Prosjektet ser forelesningen i lys av den akademiske lærdomshistorien, og reiser også spørsmål om forelesningens funksjon og betydning i undervisningen i dag.

Prosjektet favnet både seminarer og workshops for lærere, og munnet ut i antologien «Forelesningens kunst» - en inspirasjonsbok der folk med bakgrunn i forskning i ulike disipliner har fått fortelle fritt om hva som fascinerer dem med forelesningen. Boka Forelesningens kunst er produkt av et forskningsprosjekt som tar for seg forelesningen som en helt sentral form … LES MER for undervisning. Prosjektet ser forelesningen i lys av den akademiske lærdomshistorien, og reiser også spørsmål om forelesningens funksjon og betydning i undervisningen i dag. «Ryktet om forelesningenes forestående død virker overdrevet» skriver matematikkprofessor Tom Lindstrøm i avslutningen på sitt bidrag i den nye boka «Forelesningens kunst».

Boka Forelesningens kunst er produkt av et forskningsprosjekt som tar for seg forelesningen som en helt sentral form for undervisning. Kjøp Forelesningens kunst fra Bokklubber Forelesningen er den mest tradisjonsrike undervisningsformen ved universiteter og høyskoler. Nå som før kan den levende forelesningen trollbinde forsamlingen og forandre tilhørerne.

RELATERTE BØKER