Den forelska frosken

Den forelska frosken - Max Velthuijs | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Velthuijs
DIMENSJON
6,77 MB
FILNAVN
Den forelska frosken.pdf
ISBN
2987222968918

BESKRIVELSE

Frosken kjenner seg så rar, han veit ikkje om han er glad eller lei seg og hjartet bankar fortare enn vanleg. Haren seier at frosken er forelska, og frosken forstår at han er forelska i anda. Da tek han til å undra på korleis han kan få vist anda at han er glad i henne.

"Den forelska frosken" og "Frosken er redd" Frosken har nokre gode vener. Og gode vener er godt å ha når hjartet bankar fortare enn vanleg.

Det er ikkje alltid så lett å vere forelska… Men det er lett å forelske seg i frosken! Ny utgåve av denne søte vesle boka, i spesielt kjærast-format. Her møter vi frosken som går rundt, og kjenner seg så rar, og ... Den forelska frosken er kopiert frå originalutgåva.

RELATERTE BØKER