Bedriftsbeskatning i praksis

Bedriftsbeskatning i praksis Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Bedriftsbeskatning i praksis.pdf
ISBN
1619134701119

BESKRIVELSE

Boken er Sentralskattekontoret for storbedrifters fjerde bokutgivelse innenfor bedriftsbeskatning. Boken gir en tilnærmet fullstendig fremstilling av kontorets uttalelser, vedtak som er truffet av kontoret og dets fagkyndige nemnder samt rettssaker som kontoret har vært involvert i. Bedriftsbeskatning i praksis er bygd opp rundt skattelovens kapittelinndeling og gir på den måten et unikt innblikk i og oversikt over den praktiske håndteringen av bedriftsbeskatningen som kontoret og nemndene har arbeidet med. I tillegg er det tatt med problemstillinger knyttet til ligningsforvaltning, internasjonal skatterett og ulovfestet gjennomskjæring. Strukturen i boken gjør at den også kan brukes som et oppslagsverk. Boken vil være av særlig interesse for advokater, revisorer, ansatte i skatteetaten samt studenter som driver videregående skatterettsstudier. Boken vil også være til nytte for selskapene selv, spesielt for ansatte med ansvar for skattespørsmål. Boken vil dessuten representere god dokumentasjon av ligningspraksis, og således være nyttig for domstolene.

skrev forfatteren en artikkel om «Hjemmehørende - begrepet i skatteloven § 2-2». I ettertid har Sentralskattekontoret for storbedrifter utgitt en ny utgave av boken «Bedriftsbeskatning i praksis».

Når dette ses i sammenheng tilsier dette klart at det ikke kan anvendes en strengere beskatning av den grunn at B AG ikke er et tomt holdingselskap. Norges ledende nettbokhandel med over 6 millioner titler! Svært lave priser, rask levering og fri frakt av bøker ved kjøp over 299,- Bedriftsbeskatning i praksis 2000 Av Fred-Ove Almvik, Vegard Kristiansen, Anders Myklebust Forlag Den norske revisorforening ISBN 9788270821204 Utgitt 2000. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. "Bedriftsbeskatning i praksis" av Fred Ove Almvik og Vegard Kristiansen s.

RELATERTE BØKER