AD/HD

AD/HD - Tore Duvner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Duvner
DIMENSJON
8,4 MB
FILNAVN
AD/HD.pdf
ISBN
9755666762896

BESKRIVELSE

Boka AD/HD. Impulsivitet, overaktivitet, konsentrasjonsvansker henvender seg til alle som kommer i kontakt med barn og unge med diagnosen: foreldre, personale i barnehage, SFO og skole, sykehus, helse- og sosialtjeneste.Attention Deficit/Hyperactivity Disorder er den amerikanske termen for den meget vanskelige sammensetningen av impulsivitet, overaktivitet og konsentrasjonsvansker. Mange med diagnosen AD/HD har også andre mangler, som for eksempel persepsjonsvansker, motoriske vansker og lese- og skrivevansker, som benevnes som DAMP og dysleksi.Boka gir en nevro-psykologisk forklaring på hva konsentrasjonsevne er, en forklaring på hvordan de ulike vanskelighetene arter seg og en bred oversikt over mulige støtte- og behandlingstiltak.

Atferdsforstyrrelse, lærevansker, motoriske vansker, språkproblemer, tics, angst, depresjon og søvnvansker er de vanligste. ADHD Norge i Innlandet, Hedmark og Oppland fylkeslag inviterer til hyggekveld på Peppes pizza på Gjøvik torsdag 25. juni kl 18.00 - 21.00.

ADHD is the most commonly diagnosed mental disorder of children. Children with ADHD may be ... For informasjon om helsekrav til førerkort (Førerkortforskriftens vedlegg 1), se: Hyperkinetiske forstyrrelser (ADHD og ADD) - uten atferdsforstyrrelse Kunnskap om ADHD, og hvordan ADHD kan observeres, gir mulighet for å utvikle gode tiltak for det enkelte barn.

RELATERTE BØKER