Tjernets forbannelse

Tjernets forbannelse - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Tjernets forbannelse.pdf
ISBN
8462334149380

BESKRIVELSE

Etter det overraskende møtet med Karolius, kommer Marina seg hjem og føder sin og Olas sønn. Petra livner endelig til ved å ha fått en lillebror. Men så forsvinner hun brått. Ola og Marina finner klærne hennes i en haug ved tjernet i skogen. Kan hun ha blitt offer for tjernets forbannelse? Marina fikk ingenting til å stemme. Om hun forsøkte å få frem noen syner, så hun bare et hav av mørke - og tjernet var mørkt som svarte natta.

Først og fremst er det viktig for meg å bryte stillheten som ligger over den nakne sannheten om hvor jævlig livet faktisk kan være. Tjernets forbannelse. Soloppgang 93.

Hun får i oppdrag å pleie en gammel syk kvinne i hennes hjem etter som den tidligere pleieren til kvinnen er forsvunnet. NorskeSerier, Oslo, Norway. 28K likes.

RELATERTE BØKER