Tiggerpiken

Tiggerpiken - Alice Munro | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice Munro
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Tiggerpiken.pdf
ISBN
7243945052729

BESKRIVELSE

Rose har spilt mange roller i sitt liv. Har hun selv valgt dem? Og hvem er hun egentlig? Historien om Rose er historien om en kvinnes forsøk på å finne og akseptere seg selv. Hun har spilt mange roller i sitt liv. Men er det roller hun har valgt selv? Har hun ikke alltid bare vært den som omgivelsene forventet hun skulle være? Har hun noen gang vært seg selv? Og hvem var hun egentlig? Alice Munro skriver om hverdagsmennesker. Og hun har den sjeldne evnen til å kunne kartlegge et helt menneskeliv, en hel skjebne i novellens korte form. Å lese en novellesamling av Alice Munro er som å lese en rekke romaner. Ut fra en enkelt begivenhet i et menneskes liv, som viser seg å bli et vendepunkt, for eksempel møtet med kjærlighet eller utroskap, lærer leseren personen å kjenne til bunns. Man har rett og slett ikke behov for å vite mer.

Hun har spilt mange roller i ... Kjøp 'Tiggerpiken, fortellinger om Flo og Rose' av Alice Munro fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788205472631 Smakebit ~ Tiggerpiken.

Har hun selv valgt dem? Og hvem er hun egentlig? Historien om ... Norges beste pockettilbud! Kjøp 3 pocketbøker, betal kun 250,- totalt. Velg blant tusenvis av titler.

RELATERTE BØKER