Refleksjoner

Refleksjoner - Niels Chr. Geelmuyden | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Chr. Geelmuyden
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Refleksjoner.pdf
ISBN
8154746938496

BESKRIVELSE

"Refleksjoner" er nylig prisbelønte Niels Christian Geelmuydens tjuende bokutgivelse. Han høster unisont bifall som Norges fremste portrettør, og i "Refleksjoner" fremstår han i en særdeles fremgangsrik rolle som kommentator. Med uforlignelig sans for den talende detalj og et særlig talent for treffsikre karakteristikker, er dette prosa av ypperste klasse.

Fokusgruppeintervju er en egnet intervjumetode når man ønsker synspunkter og meninger om et gitt tema. Den felles samtalen kan utløse flere refleksjoner og assosiasjoner for å belyse praksis og dermed bidra til et mer fyldig datamateriale enn individuelle intervjuer (10). Refleksjoner over livet.

Andres historier, tanker og refleksjoner kan snakke til oss på en helt annen måte en tekster med faktainformasjon. På disse sidene om refleksjoner kan du lese små tekster, fortellinger og dikt.

RELATERTE BØKER