Mangler ved omsetning av boliger

Mangler ved omsetning av boliger - Harald Benestad Anderssen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Benestad Anderssen
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
Mangler ved omsetning av boliger.pdf
ISBN
5258040787100

BESKRIVELSE

Omsetning av bolig er normalt den største økonomiske transaksjonen en privatperson foretar seg i løpet av livet. Transaksjonen burde derfor ha vært preget av trygghet, klare regler og få tvister. Praksis viser imidlertid at en betydelig andel av transaksjonene ender med tvist mellom selger og kjøper. Uklare lovregler bidrar til å skape utrygghet for de involverte partene. Et hovedsiktemål med boken er å undersøke om regelverket for omsetning av boliger lever opp til de grunnleggende rettsstatsverdiene om forutberegnelighet og balanse, og om regulereringen er tilpasset at den typiske omsetningen av brukte boliger skjer mellom to privatpersoner. Forholdet mellom kjøper og selger står dermed sentralt. Ettersom det også er en rekke andre aktører som påvirker forholdet mellom kjøper og selger, behandler boken på en grundig måte betydningen som takstmenn, eiendomsmeglere, klagenemnder, forsikringsselskaper og andre har på boligomsetningen.

Praksis viser imidlertid at en betydelig andel av transaksjonene ender med tvist mellom selger og kjøper. Kjøp Mangler ved omsetning av boliger fra Norske serier Omsetning av bolig er normalt den største økonomiske transaksjonen en privatperson foretar seg i løpet av livet. Transaksjonen burde derfor ha vært preget av trygghet, klare regler og få tvister.

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Kjøp 'Mangler ved omsetning av boliger' av Harald Benestad Anderssen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER