Dyrene

Dyrene - Ingela Peterson Arrhenius | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingela Peterson Arrhenius
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Dyrene.pdf
ISBN
2496644636749

BESKRIVELSE

En dyrebok i storformat med 32 fantastiske illustrasjoner av den svenske designeren Ingela P Arrhenius. Hennes kombinasjon av vintagestil, farger og typografi i perfekt harmoni skaper et vakkert plakatinntrykk for hvert dyr. På tjukt papir er dette en fryd for øyet - for store og små.

Hauskevegen 30, Torvastad +47 954 42 413; [email protected] Dyrene. Rune.

Dyr kjennes ofte gjerne på at de spiser andre organismer ... Dyrene trenger hver og en av oss til å gjøre det vi kan, og sammen kan vi gjøre så mye mer! Å være aktiv er også en flott mulighet til å bli kjent med likesinnede, samtidig er med på å endre ting til det bedre for dyrene og øke forbrukere sin bevissthet om dyrenes virkelighet. Smilte da dyrene ble reddet. Per Orderud er på bedringens vei etter at han fredag ble innlagt på sykehus.

RELATERTE BØKER