Døden henger i en tråd

Døden henger i en tråd - Alan Bradley | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alan Bradley
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Døden henger i en tråd.pdf
ISBN
9575602362168

BESKRIVELSE

Flavia de Luce hadde ikke planlagt å etterforske flere mord. Men så hadde heller ikke Rupert Porson planlagt å dø. Hadde dukkemesteren endt med å filtre seg inn i sine egne tråder? Eller hadde den grufulle ulykken forbindelser tilbake til andre dystre hendelser, skjult under overflaten i den idylliske engelske landsbyen Bishop's Lacey? Døden henger i en tråd er den andre boken i suksesserien om Flavia de Luce: krimhistoriens skarpeste og skumleste 11-åring, en urovekkende småjente som i beste Agatha Christie-stil ser tvers gjennom fasadene i det engelske landsbylivet. I oppfølgeren til den internasjonale bestselgeren Det søte i bunnen i kaken må Flavia bruke alle sine evner for å komme på sporet av en mørk og gåtefull skikkelse, som trekker i snorene i en dødsdans som til slutt truer med å innhente også Flavia selv.

Hadde dukkemesteren endt med å filtre seg inn i sine egne tråder? Eller hadde den grufulle ulykken forbindelser tilbake til andre dystre hendelser, skjult under overflaten i den idylliske engelske landsbyen Bishop's Lacey? Døden henger i en tråd er den andre boken i ... Døden henger i en tråd . 2.

59 min. Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Kristine Rui Slettebakken ... Kjøp Døden henger i en tråd fra Bokklubber Døden henger i en tråd er oppfølgeren til Alan Bradleys internasjonale bestselger og Dagger-prisvinner Det søte i bunnen i kaken.

RELATERTE BØKER