Bråk!

Bråk! - Marie Simonsen, Ingunn Yssen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Simonsen, Ingunn Yssen
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Bråk!.pdf
ISBN
4937825104739

BESKRIVELSE

Vi går mot et samfunn der man dyrker forskjeller mellom kvinner og menn, og denne boken vil først og fremst lage bråk om mangelen på likestilling. Kvinner kan bli alt - professorer, kjemikere, statsministere og politiske redaktører - men blir de noen gang bra nok? Hvis de ikke samtidig er gode mødre, er de i alle fall fortsatt annenrangs i 2010. I mediene forherliges kjønnsstereotypene; i kultur, politikk og idrett er fortsatt kvinner det annet kjønn. Forfatternes hypotese er likevel at det beste kvinner kan gjøre, er å se mulighetene, gripe sjansen, ta tet og bruke sterke virkemidler.

Dark & bumpy. Watch your head. Ett bråk på Hässelby torg i nordvästra Stockholm slutade med skottlossning på måndagseftermiddagen.

Tull, meiner skodespelar Liv Gulbrandsen, som held på tveitadialekten. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler bråk 2. Ta bråk opp med styret i sameiet eller borettslaget.

RELATERTE BØKER