Voldtekt & romantikk

Voldtekt & romantikk - Katrine Kielos | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katrine Kielos
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Voldtekt & romantikk.pdf
ISBN
6977610753616

BESKRIVELSE

Få ting er så akseptert av samfunnet som kvinners redsel. Denne boken er et bidrag i kampen mot denne redselen og mot den kulturen som gjør kvinnen voldtektsbar - et begrep Katrine Kielos innfører. Hun hevder at det spesielle med en voldtekt er at den er en tilstedeværende trussel som oppfylles. Forfatteren påstår også at voldtekt ikke handler om makt og vold, men om sex: Voldtekten er en del av mannens seksuelle repertoar.

Den tar utgangspunkt i den engelske romantikken, som er løssluppen og fremtidsrettet. samarbeid. TV Guide brukes i sofaen foran TVen.

Dagens fjortenåringer vil heller vite mer om avanserte samleiestillinger. Romantikken er kunsthistorisk periode som kommer etter klassisismen. I musikken regnes den fra rundt 1820 til 1900.

RELATERTE BØKER