Jesus står i porten

Jesus står i porten - Ingvar Ambjørnsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Jesus står i porten.pdf
ISBN
5690419029259

BESKRIVELSE

Jesus står i porten er en samling elleville fortellinger i beste Ambjørnsen-stil. Som vanlig er det outsidermiljøet som skildres med varme og solidaritet, men også med en god porsjon svart humor og satire. Et stort og levende persongalleri fra vrangsiden av det norske samfunnet levendegjøres gjennom forfatterens vitale og respektløse språk. Emnene er mange, og selvsagt er "den håpløse kjærligheten" gjenstand for observasjon.

CUB Cappelens Utvalgte. *** Jeg har flere bøker av Ingvar Ambjørnsen: * «Natt til mørk morgen». JESUS STÅR I PORTEN er en samling elleville fortellinger i beste Ambjørnsen-stil.

Troen på Jesu oppstandelse ledet til verdens største religion. Jesus er rosen som podes inn som et livgivende skudd på det fortapte mennesketreet. 36 Her kommer dine arme små Brorsons versjon av en «krybbespill-sang».

RELATERTE BØKER