Hjemstavn

Hjemstavn - Arnaldur Indridason | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnaldur Indridason
DIMENSJON
12,57 MB
FILNAVN
Hjemstavn.pdf
ISBN
6013392359069

BESKRIVELSE

Erlendur er tilbake på sine gamle hjemtrakter, i bygda Bakkasel som han forlot som 12-åring. Han har rigget seg til i det falleferdige barndomshjemmet, og om nettene blir han hjemsøkt av drømmer. I drømmene ser han en vandringsmann som besøkte dem en gang i barndommen og som forutså at noe skulle skje med Erlendurs bror, Bergur. Samtidig begynner Erlendur å nøste i en gammel forsvinningssak fra 1940-tallet. En kvinne, Matthildur, forsvant da hun var ute og gikk og ble overrasket av uvær. Levningene ble imidlertid aldri funnet, og noen mente hun hadde tatt sitt eget liv som følge av en hemmelighet hun hadde fått vite om ektemannen Jakob. Etter hvert viser det seg imidlertid at Matthildur hadde sin egen hemmelighet.

Bla i boka Erlendur er tilbake på sine gamle hjemtrakter og begynner å nøste i en gammel forsvinningssak fra1940-tallet. Samtidig plages ... Kristen sang om Frederikshavn, byen ved Bakken...

I drømmene ser han en vandringsmann som besøkte dem en gang i barndommen og som forutså at noe skulle skje med Erlendurs bror, Bergur. Kjøp Hjemstavn fra Bokklubber Den lange veien hjem «Jeg holdt i Bergur, hvisker han. Jeg holdt i ham så lenge jeg kunne.

RELATERTE BØKER