Feskarbonden og andre kvinnfolk

Feskarbonden og andre kvinnfolk - Liv Marie Austrem, Guri Ingebrigtsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Marie Austrem, Guri Ingebrigtsen
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Feskarbonden og andre kvinnfolk.pdf
ISBN
3203192792521

BESKRIVELSE

Boka omhandler livet på kysten sett med kvinneøyne fra århundreskiftet og frem til etter krigen. Den består av redigert materiale fra livsløpsintervju med 75 eldre kvinner bosatt i Lofoten, gruppert etter tema som kjærlighet og ekteskap til konkrete beskrivelser av arbeidsoppgaver.

Harstad, Johan: En nesten pinlig affære Henriksen, Levi: Novellene. Kaldhol, Marit: Alle vi Loe, Erlend: Maria José (kort roman) Murakami, Haruki: Novellesamlinga Elefanten som forsvant Ordsnop, barn og unges blikk på Salten (fra 2012) Feskarbonden og andre kvinnfolk (Sammen med Guri Ingebrigtsen) 1992 Kvinnfolk i Lofoten (Sammen med Jahn-Arill Skogholt) 1987 Skuespill: Kvinner, krig og kjærlighet (Til Fredsjubileet i Kirkenes ... Feskarbonden og andre kvinnfolk (medf).

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Liv Marie Austrem (født 30.

RELATERTE BØKER