Faktor 9: oppgavebok

Faktor 9: oppgavebok - Espen Hjardar, Jan-Erik Pedersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Hjardar, Jan-Erik Pedersen
DIMENSJON
7,29 MB
FILNAVN
Faktor 9: oppgavebok.pdf
ISBN
1098305081649

BESKRIVELSE

Oppgaveboka gir god støtte til alle elever gjennom oppgaver på tre vanskelighetsnivåer. I tillegg er det repetisjonsoppgaver til hvert kapittel. Bakerst i boka er det et eget kapittel med oppgaver tilpasset digitale verktøy som regneark, graftegner og dynamisk geometriprogram. Oppgavene er tenkt brukt i opplæringen mot eksamen og er justert i samsvar med revidert eksamensordning i matematikk (2015).

For skoler som er registrert for Feideinnlogging på Cappelen Damms tjenester: Logg inn med Feide. Velkommen til Faktor lærernettsted.

Det kan enten være en erstatning til papirboka, eller brukes som et supplement.. Maximum Oppgavebok er et supplement til grunnboka og gir mer repetisjon og fordypning utover det som er i grunnboka.

RELATERTE BØKER