En håndfull sand

En håndfull sand - Elizabeth Hunt-Christiansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Hunt-Christiansen
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
En håndfull sand.pdf
ISBN
3258541270751

BESKRIVELSE

Boken En håndfull sand er en inntagende og rørende beretning om en families dagligdagse, men samtidig usedvanlige opplevelser under den 2.verdenskrig. Det er det yngste medlemmet av familien som beskriver hvordan livet totalt forandret seg for dem alle i krigs-årene1940 til 1945. Familielivet, slik det artet seg under krigen, i den fredelige og maleriske walisiske landsbyen Llandaff nær Cardiff, er sterkt preget av et barns oppfatninger da de måtte venne seg til hyppige flyangrep, rasjonering og tragedier etter hvert som krigen utfoldet seg. Den vakre katedralen i Llandaff, samt andre gamle bygninger i området ble alvorlig ødelagt av fiendtlige fly i 1941.

Sanden ble straks til lus, som den late prøvde å børste vekk. På denne måten er lusa kommet på ... Alt er veldig avslappet, her trives ikke minst backpackere, noe som ikke er rart - den praktfulle stranden er omkranset av viftende kokopalmer og har pulveraktig sand.

ZZ Top ... Neste gang du sitter på en strand og lar en håndfull sand renne ut mellom fingrene dine, kan du tenke på at du sitter med omkring 500 milliarder bakterier i hånda. Bare et enkelt sandkorn av kvarts rommer opptil hundre tusen bakterier av ulike arter, som danner et lite samfunn. håndfull oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis.

RELATERTE BØKER