Bake kake søte

Bake kake søte - Jan Mehlum | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Bake kake søte.pdf
ISBN
5788563164127

BESKRIVELSE

Alle foreldres mareritt. Et lite barn forsvinner sporløst. Og det er ikke første gang. To år tidligere ble et annet barn kidnappet, med tragisk utfall. En desperat mor, en høyprofilert far. En desillusjonert kvinnelig kriposetterforsker, et politikorps under sterkt press, en enorm mediedekning, et utall konspirasjonsteorier. Og en nysgjerrig advokat fra Tønsberg. Men babyen er borte. I jakten på en slags rettferdighet trekkes tønsbergadvokaten Svend Foyn inn i en sak som skal forandre ham for alltid. En besettende krimfortelling, tett opp til virkeligheten. Kritikerroste Jan Mehlum er en av landets fremste kriminalforfattere og har blant annet vunnet Rivertonprisen for beste norske kriminalroman. BAKE KAKE SØTE er en frittstående og dagsaktuell kriminalroman fra Jan Mehlum og nummer elleve i serien om Svend Foyn.

En kake du garantert vil bake igjen! - Bake kake søte - Straffen - En god sak - Ren samvittighet - Et hardt slag - To komma åtte sekunder - Hvit engel, svart natt - Fornemmelse av skyld. Logg inn for å skrive en anmeldelse.

Bake bake kake Program På kake- og bakefestivalen kan du lære av de beste. Det blir et spennende program og programmet blir omtrent det samme begge dagene så det holder å kjøpe billetter til kun én av dagene.

RELATERTE BØKER