Alle rettigheter!

Alle rettigheter! - Harald Berntsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Berntsen
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Alle rettigheter!.pdf
ISBN
7607329101155

BESKRIVELSE

Alle rettigheter! forteller Norsk hotell- og restaurantarbeiderforenings historie fra stiftelsen i 1931 til det gikk inn i Fellesforbundet i 2007.Forbundet har vært preget av harde fronter mellom arbeidsgivere og arbeidstakere. Nå kan leseren følge den ofte dramatiske utviklinga av denne viktige og stadig voksende sektoren. Med sin kombinasjon av detaljrikdom og overordna perspektiver er boka uunngåelig for alle som er interessert i samfunnsspørsmål generelt og den moderne fagbevegelsens historie og framtid spesielt.Harald Berntsen (f. 1945) er magister i historie og forfatter av ei lang rekke bøker med emne fra arbeiderbevegelsens historie.

Eksempler på rettigheter som står i FNs barnekonvensjon. Alle barn er født frie og er like mye verdt.

Barnekonvensjonen gir barn egne rettigheter, for eksempel rett til skole, helsehjelp, lek og fritid. Menneskerettigheter er grunnleggende rettigheter som tilkommer ethvert menneske, uansett rase, kjønn, religion eller annen status, og regulerer først og fremst forholdet mellom staten og individet.. Menneskerettighetene bygger normalt sett på filosofien som kalles naturrett og naturrettens rettsprinsipper.De viktigste menneskerettighetene er de rettighetene som naturretten innrømmer alle ... Alle rettigheter! Hotell- og restaurantarbeiderforbundet blei stifta i desember 1931.

RELATERTE BØKER