Stjernens time

Stjernens time - Clarice Lispector | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clarice Lispector
DIMENSJON
4,33 MB
FILNAVN
Stjernens time.pdf
ISBN
5789611847001

BESKRIVELSE

Clarice Lispector regnes i dag blant verdenslitteraturens viktigste moderne forfattere. Stjernens time utkom posthumt i 1977 og anses av mange som hennes hovedverk. Vi møter den unge jenta Macabea som jobber som maskinskriverske i storbyen Rio. Hun kommer fra enkle kår i det nordøstlige Brasil og lever et fattigslig liv, hvor hun lærer seg å se gleden i de små ting. Så forelsker hun seg i Olímpico, en ung gutt fra samme landsdel som henne. Han er en sann opportunist som vil videre i livet. Er Macabea en del av planene hans? Når han til slutt forlater henne til fordel for Macabeas jobbvennine, bestemmer hun seg for å oppsøke en spådame. Sannsigersken spår Macabea en strålende framtid...

Jeg er redd jeg ikke har "skjønt" denne romanen, eller redd jeg bare har skjønt litt. Men det nytter jo ikke å skygge unna alt man ikke umiddelbart klarer å begripe eller artikulere.

Vi møter den unge jenta Macabea som jobber som maskinskriverske i storbyen Rio. Hun kommer fra enkle ... Stjernens time utkom posthumt i 1977 og anses av mange som hennes hovedverk.

RELATERTE BØKER