Permittering under og etter koronapandemien

Permittering under og etter koronapandemien - Nicolay Skarning, Mari Verling | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolay Skarning, Mari Verling
DIMENSJON
11,8 MB
FILNAVN
Permittering under og etter koronapandemien.pdf
ISBN
3793370215874

BESKRIVELSE

PERMITTERING under og etter koronapandemien inneholder alt en arbeidsgiver trenger for å vurdere og iverksette permitteringer, med praktiske eksempler, protokoller og permitteringsvarsler. Denne boken er laget for arbeidsgivere i forbindelse med alle spørsmål som er kommet opp i sammenheng med koronapandemien 2020, og med de endringer i regelverk og tolkninger som pandemien har medført. Formålet er å gi arbeidsgivere alt de trenger når de vurderer og iverksetter permitteringer. Boken er imidlertid også nyttig for ansatte og fagforeninger. Forfatterne har lang erfaring med gjennomføring av permittering også i forbindelse med rettssaker, og boken inneholder råd om praktisk gjennomføring og tips. I tillegg er det beskrevet beste praksis i hvert kapittel. Boken inneholder også utkast til informasjonsskriv til ansatte, protokoller med tillitsvalgte og permitteringsvarsel på både norsk og engelsk, samt meldeskriv til NAV.

Oppdaterte nyheter, og spørsmål og svar. Du kan bli nektet dagpenger ved permittering av deg selv. Fra tid til annen får forbundets medlemshjelp henvendelser fra medlemmer som er eneste eier i eget AS og som har fått avslag på dagpenger hos NAV etter å ha permittert seg selv. Maksimal tid for permittering er 26 uker.

Permittering må ikke forveksles med permisjon. Permitterte arbeidstakere har krav på lønn fra arbeidsgiver de første dagene etter permittering, den ... Sykemeldte arbeidstakere har ikke et eget vern mot permittering, og kan i utgangspunktet permitteres.

RELATERTE BØKER