Norsk jihad

Norsk jihad - Lars Akerhaug | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Akerhaug
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Norsk jihad.pdf
ISBN
3986487778387

BESKRIVELSE

Norge har fått sine første hellige krigere. Hvem er de? Hvor ble hatets frø sådd?Unge muslimer i Norge bygger radikale nettverk. Osama bin Laden og mullah Krekar er forbildene. I skyggen av terrorangrepet 22. juli vokser en ny trussel frem. I de radikale miljøene dyrkes døden og flere av medlemmene reiser for å kjempe hellig krig. Hatet retter seg også mot Norge, mot norske grunnverdier som demokratiet. Hvorfor hater de oss? Hva vil de?Lars Akerhaug tar leseren med på en reise fra Norge til Midtøsten, England og Somalia, for å forklare hvordan vi ble et mål for nye terrornettverk.

Jihad-omgrepet. Jihad er eit innvikla omgrep i islam ... Norsk jihad Forfatter: Lars Akerhaug Veil.

Lars Akerhaug Norsk jihad : muslimske ekstremister blant oss Kagge 2014 ISBN 978-82-489-1445-7 Deeyah Khan (født 7. august 1977 i Oslo) er norsk filmregissør, menneskerettighetsaktivist, plateprodusent og sanger.Hun er grunnlegger av produksjonsfirmaet Fuuse, som spesialiserer seg på dokumentarfilmer, digitale medieplattformer og innhold for fjernsyn og live-arrangementer. Jihad salafi, eller salafistisk jihadisme er en retning innen Salafi-islam som støtter voldelig jihad.Begrepet ble skapt av forskeren Gilles Kepel for å beskrive tilhengere av Salafi som begynte å utvikle en interesse for voldelig jihad på midten av 1990-tallet.Utøvere blir ofte referert til som Salafi jihadis eller Salafi jihadister.Journalist Bruce Livesey estimerer tilhengerne til ... Pris: 345,-.

RELATERTE BØKER