Narrespill

Narrespill - Sigrid Lunde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Lunde
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Narrespill.pdf
ISBN
4798089645960

BESKRIVELSE

En kvinne som følger sitt hjerteEn uforglemmelig kjærlighetshistorieGjertrud blir tilkalt til en fødsel og får kjøre med Ola Storset. Den fødende er Reidun, kjæresten til Jarle Nordigarn. Gjertrud blir livredd - og med god grunn, for Jarle og Ola vil hindre henne i å vitne i rettssaken. Men det grusomme som skjer, gjør henne bare enda mer oppsatt på å fortelle sannheten. Doktor Kleistmann sender Gjertrud på kurs i Kristiania. Klara Storset og Carl Emil skal samme vei, og Gjertruds hjerte banker ved tanken på at hun og Carl Emil skal få en uke sammen i hovedstaden.- Er De villig til å tilgi Ola Storset for at han brakte Dem til Nordigarn? Med ett var det som om all usikkerheten forsvant og hun kunne snakke, klart og tydelig. - Herr von Horn har fortalt hvordan bygden ser på Jarle Nordigarn. Selv er jeg så redd ham at jeg har mareritt om nettene.

Hun sank ned på nærmeste stol, og tenkte ikke på at det var nettopp der Axel hadde sittet. Kaoset i Catalonia: Et narrespill Av Axel Støren Wedén CATALONIA: Pro-separatister tok til gatene i Barcelona fredag kveld for å feire uavhengighetserklæringen fra Spania. Olaug Bollestad sitt narrespill Jeg har mange ganger lurt på hvorfor myndighetene sender saker ut på høring. I min verden har jeg trodd at det var for å få innspill så man kunne korrigere hvis noe viste seg å være feil. Psykiatriens narrespill.

Den fødende er Reidun, kjæresten til Jarle Nordigarn. Gjertrud blir livredd - og med god grunn, for Jarle og Ola vil hindre henne i å vitne i rettssaken. - Fremstår som et narrespill.

RELATERTE BØKER